Zavirite u vilu Paole Legovich Hrobat: Luksuz s noninim tepihom

1
Foto: 24sata
Foto: 24sata

Čiste linije, moderan stil uređenja, udobnost i mnogo prirodne svjetlosti u interijeru oduševili bi svakog ljubitelja suvremenog načina življenja koji uđe u Villu Ortensiju u Bužiniji nadomak istarskog Novigrada, piše 24sata.

Vlasnica vile, novigradska poduzetnica Paola Legovich Hrobat, u kuću se sa suprugom uselila prije dvije godine. Kupili su je namještenu, iznijeli ono što im se ne sviđa i prostor ispunili stvarima po svojem ukusu. Prostor od 180 kvadrata u prizemlju je velikim staklenim vratima odijeljen od lijepo uređenog vrta i grijanog bazena površine 24 kvadrata koji se može koristiti i zimi, a s terase na katu, idealne za uživanciju uz čašu vina i zalazak sunca, puca pogled na more.

- Kad dođe sezona, suprug i ja otiđemo živjeti u stan u centru Novigrada, a Villu Ortensiju iznajmljujemo turistima. Uređivali smo je s mnogo pažnje i osobito nam je drago što smo ovdje okruženi prirodom, maslinicima, voćnjacima, vinogradima... Volimo moderan stil, ali su nam iznimno bitni i starinski detalji - govori Paola Legovich Hrobat pokazujući, primjerice, vunene tepihe koje je naslijedila od svoje none, dok jednu od spavaćih soba krasi i stari stolac kao oprečnost svemu ostalom modernom u njoj. Vlasnica obožava nonin vuneni tepih pa ga je smjestila u središte vile, donosi 24sata.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa