helena janjušević

Kći šefa državne uprave u Istri nastupa u Plesu sa zvijezdama

0
Helena Janjušević
Helena Janjušević

Helena Janjušević, kći predstojnika Ureda državne uprave u Istri Draženka Janjuševića, nastupa u aktualnoj sezoni showa Nove TV Ples sa zvijezdama. Helena je inače iz Pule, ali živi u Zagrebu. Inače, baka po majčinoj strani (djevojačko Miletić) joj je iz Kunja, a Draženovi potječu iz Vlaške i Trgeta. U Puli je prijašnjih godina organizirala plesni kamp Basebox, a u televizijskom showu je plesna partnerica, ali i učiteljica pjevaču Damiru Kedži.

'Ples sa zvijezdama zahtjeva puno veću koordinaciju i puno više vježbe. No, ovdje sam opušten jer ovo ipak nije nešto čime se bavim profesionalno, pa se za razliku od pjevanja ne moram dokazivati nikome osim sebi. U show sam ušao hladne glave, a na svojim plesnim sposobnostima ipak moram zahvaliti svojoj odličnoj partnerici Heleni', rekao je Kedžo za Story.

"I nismo išli cha cha cha! Hvala vaaam! Hvala svima na glasovima! Bravissimo kedzhino! Kako je to odglumio, otplesao ma sve!", objavila je Helena na društvenim mrežama povodom nastupa u plesnom showu. Jednom drugom prigodom uz svoju je fotografiju napisala: "Kad mami šaljes selfie da te malo vidi prije live nastupa. Ovaj vikend nešto skroz drugačije." (Foto: Instagram)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa