Obilježen Svjetski dan osoba s Down sindromom

0
Škola E. Kumičića u Rovinju
Škola E. Kumičića u Rovinju

U prostorijama Strukovne škole E. Kumičić u Rovinju održana je 21. ožujka proslava povodom obilježavanja svjetskog dana osoba s Down sindromom na kojoj je u ime Grada Pule sudjelovala pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Elvira Krizmanić Marjanović.

Ovogodišnje obilježavanje, u organizaciji Centra za rehabilitaciju Down sindrom centar iz Pule sa dugogodišnjim partnerom Strukovnom školom E. Kumičić iz Rovinja, održano je pod pokroviteljstvom Istarske županije i Grada Rovnja pod sloganom  „Snaga prijateljstva – zajedno u zajednici – insieme per la comunità“.

Povodom obilježavanja održao se okrugli stol na temu „Aktivni roditelj – njegujuće roditeljstvo“ na kojem su sudjelovali predstavnici Udruge za zaštitu i promicanje prava bolesnika Pula. Down sindrom centra Pula, Ministarstva, Istarske županije, Grada Rovinja, Grada Pule te predstvanici Centra za socijalnu skrb iz Pule, Splita, Šibenika, Knina, Kutine, Novske i Rovinja. Nakon završetka okruglog stola održala se otvorena pokazna radionica PAPO programa korisnika Down sindrom centra Pula i učenika Strukovne škole E. Kumičić iz Rovinja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa