Još dva dana otvoren natječaj za Rockwoolove prestižne stipendije

0
Prošlogodišnji dobitnici Rockwoolovih stipendija
Prošlogodišnji dobitnici Rockwoolovih stipendija

Rockwool i četvrtu godinu zaredom nastavlja s projektom prestižnih učeničkih i studentskih stipendija „Je li plava boja vaše latice?“. „Ovim stipendijama nagrađujemo vrijedne učenike i studente koji iza sebe imaju izvrsne rezultate, ali i potičemo na daljnji napredak i učenje.

Čast nam je biti partnerom mladim ljudima koji svojim rezultatima, radom i ambicijama pokazuju osobine lidera. Ulaganjem u obrazovanje mladih i pametnih ljudi, ulažemo u dobrobit cijelog društva“, rekla nam je Anđelka Toto-Ormuž, glasnogovornica Rockwoola, naglasivši da kriteriji i dalje ostaju vrlo visoki, te da se u obzir ne uzimaju samo ocjene kandidata već i njihove ljudske karakteristike i svestranost, odnosno doprinos razvoju društva.

Učenička stipendija iznosi 1.000 kuna mjesečno, dok će studenti tijekom ove akademske godine dobiti ukupno 30.000 kuna. Prednost ostvaruju učenici i studenti iz četiriju općina koje okružuju tvornicu – Kršan, Pićan, Sv. Nedelja i Gračišće. Natječaj je otvoren do 21. listopada a stipendije su nepovratne.

U prethodne tri godine na natječaje se prijavilo preko 1000 kandidata, što pokazuje da je Rockwool prepoznat od strane mladih ljudi iz okruženja kao poželjan partner u njihovim životima. Potvrđuje to i izjava Helene Vučić, studentice Fakulteta kemijskog inženjerstva u Zagrebu: „Rockwoolova stipendija dokazuje da se u ovom društvu i dalje cijene prave vrijednosti, znanje i trud. Rockwool bi trebao biti primjer drugima“. Detalji natječaja mogu se naći na web adresi www.rockwool.hr

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa