umag

Najbolji sportaš boćar Božo Šorgo, a sportašica Ana Jajčević

0
Vili Bassanese, Ana Jajčević, Božo Šorgo i Dean Jurdana
Vili Bassanese, Ana Jajčević, Božo Šorgo i Dean Jurdana

Stiglo je vrijeme još jedne tradicionalne svečanosti prilikom koje su proglašeni najbolji sportaši i sportski djelatnici Grada Umaga za 2018. godinu. Svečanost je pred punom umaškom dvoranom održana u ponedjeljak, 11. veljače u večernjim satima. Pred mnoštvom sportašica, sportaša te ljubitelja sporta, gradonačelnik Grada Umaga Vili Bassanese, njegov zamjenik Ivan Belušić, predsjednik Gradskog vijeća Jurica Šiljeg te predsjednik umaške Sportske zajednice Dean Jurdana, najboljim su sportašicama i sportašima uručili priznanja čestitavši im na izvanrednim uspjesima.

Najboljim je sportašem 2018. godine proglašen Božo Šorgo iz Boćarskog kluba Juricani, a najboljom sportašicom imenovana je Ana Jajčević iz Ženskog rukometnog kluba Umag. Najbolja muška ekipa za 2018. godinu je seniorska ekipa Rukometnog kluba Umag, a za najbolju žensku ekipu odabrana je seniorska ekipa Ženskog rukometnog kluba Umag. Najboljom ekipom u mlađim kategorijama odabrana je ekipa juniorki Odbojkaškog kluba Umag.

Najbolje muške nade su Dino Gavran iz Rukometnog kluba Umag te Erik Fabris iz Košarkaškog kluba Umag, dok su za najbolje ženske sportske nade odabrane Lucija Blašković iz Ženskog rukometnog kluba Umag te Mia Radešić iz Odbojkaškog kluba Umag.

Za najboljeg trenera odabran je Boris Lisica iz Rukometnog kluba Umag, a najboljim sportskim djelatnikom proglašen je Edi Forza iz Muškog odbojkaškog kluba Umag. Posebna priznanja za iznimna sportska postignuća u 2018. godini dodijeljena su Ivici Radočaju iz Odbojkaškog kluba Umag, svjetskom prvaku Tomislavu Bošnjaku iz Rukometnog kluba Umag te Marinu Sinčiću iz Rukometnog kluba Umag.

Vrhunski rezultati svih naših sportaša, veliki broj sportskih udruga i klubova, profesionalnih i rekreativnih sportaša, razvijene sportske infrastrukture te brojnih budućih sadržajnih investicijskih projekata na području sporta,  a na samom kraju i Sajam sporta kao jedini takve vrste u Hrvatskoj i široj regiji, dokaz su kako je Grad Umag zasluženo okrunjen titulom Europskog grada sporta za 2018. godinu. Grad Umag i Sportska zajednica Grada Umaga još jednom čestitaju na vrhunskim rezultatima klubova i pojedinaca, a posebice onih koji su proglašeni najboljima u 2018. godini!

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RADNIK/ICA NA SPORTU

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI RADNIK/ICA NA RECEPCIJI / ASSISTANT FRONT OFFICE AGENT

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA-ŠANKIST/ICA / WAITER-BARTENDER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA - WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA