Rovinj: Preminuo za volanom traktora

0

Sedamdesetpetogodišnji I. S. umro je 14. listopada za upravljačem traktora IMT na makadamskoj cesti kod mjesta Bubani, nakon čega je traktor sletio s bijelog puta u šumu. Nesretnog muškarca pronašla je njegova supruga koja je alarmirala policiju, hitnu i rovinjske vatrogasce.

Prema riječima Gordane Ostović iz Policijske uprave istarske, policija je dojavu da je muškarac preminuo za volanom traktora zaprimila oko 19.45 sati, a osim policije i hitne medicinske pomoći intervenirali su i rovinjski vatrogasci.

„Zaprimljena je dojava da se između mjesta Bubani i Sveti Martin prevrnuo traktor te da ne mogu naći vozača. Interveniralo se sa KNV i terenskim vozilom s tri vatrogasca. Dolaskom na mjesto dojave dočekani smo od strane mještana koji su nas uputili na bijeli put gdje je traktor sletio u šikaru. Na mjestu vozača uočena je starija muška osoba koja nije davala znakove života. Da bismo došli do unesrećenog bilo je potrebno raskrčiti šikaru. U međuvremenu vatrogasnim je vozilom do mjesta događaja prebačena ekipa Hitne medicinske pomoći. Nakon što je liječnica ustanovila da je osoba preminula, osobu smo sklonili s traktora. U daljnjem toku intervencije pomoglo se preminulu osobu prenijeti do mjesta gdje su ga preuzele nadležne službe“, rekli su vatrogasci koji su bili na intervenciji.

Na tijelu nije bio tragova nasilja te je utvrđeno da je 75-godišnjak preminuo prirodnom smrću, uslijed zatajenja srca dok se vozio s traktorom u selo Bubani gdje je živio, saznajemo u PU istarskoj. (Roberto Matković/foto JVP Rovinj)

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa