gradnja na facinki

Poreč dobiva novi shopping centar: Stižu brojni popularni brendovi!

0
Gradilište na Facinki
Gradilište na Facinki

Radovi na velikom gradilištu u porečkoj poslovnoj zoni Facinka svakom su danom sve intenzivniji, a riječ je o gradnji velikog specijaliziranog trgovačkog centra, potvrdili su 31. siječnja iz tvrtke AM PS Delta Nekretnine, investitora i vlasnika ovog projekta. Sredinom prosinca prošle godine dobivena je pravomoćna građevinska dozvola za objekt, radovi su počeli prije nekih mjesec dana, a završetak je predviđen lipnju ove godine.

Kako dodaju iz tvrtke, Poreč će ovime dobiti svoj zasluženi centar za shopping i zabavu, koji je konceptualno zamišljen kao retail park – da svaka trgovina ima svoj zaseban ulaz. Maloprodajna površina centra iznosit će oko 8.379 metara kvadratnih čime će ujedno biti i najveće trgovačko središte u Poreču, a kroz nekoliko dana bit će poznata i konačna verzija njegova izgleda. U svojoj ponudi sadržavat će brendove i maloprodajne lance kao što su BIPA, C&A, CCC, Deichman, Galileo, Hervis, Leggiero bar, Müller, New Yorker, Tedi i Svijet Media.

U novom shopping centru otvorit će se i nova radna mjesta, dodaju iz tvrtke, a ukupan broj ovisi o politici zapošljavanja njihovih zakupnika. Inače tvrtka AM PS Delta Nekretnine d.o.o., članica je hrvatske podružnice MID Bau nekretnine. Grupacija MID jedan je od vodećih „developera“ na domaćem tržištu, a realizirala je projekte Garden Mall u Zagrebu, TC Koprivnica, STC Osijek, STC Sisak, STC Valpovo, STC Umag i Pula City Mall. Zadovoljstvo otvaranjem novog shopping centra u Poreču izrazio je i porečki gradonačelnik Loris Peršurić.

– Drago mi je što će se urediti ovaj ulaz u grad, jer Poreč zaslužuje da ima u laz u grad kakav priliči i jednak komunalnim standardima u drugim dijelovima grada, a također i jer će se otvoriti nova radna mjesta i naš će grad dobiti jedan dodatan sadržaj, kazao je Peršurić.

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa