Kajin protiv legalizacije: Nikad džoint nisam vidio, a kamoli pušio

0
Damir Kajin: Ne treba kriminalizirati klince za jedan džoint
Damir Kajin: Ne treba kriminalizirati klince za jedan džoint

"Protiv sam legalizacije droga, ali ne treba kriminalizirati klince za jedan džoint. Neka policija manje prisluškuje one koje ne treba i manje zaustavlja one koji su vozili deset ili petnaest kilometara na sat više od dopuštenog i više se uključi u rješavanje problema ovisnosti", kazao je Kajin na predstavljanju Nacionalne strategije suzbijanja zlouporabe droga od 2012. do 2017. godine u Saboru, koji je uz predlažio da se poslodavce, koji ljude s ulice koji se bore s ovisnošću prime u svijet rada, posebno stimulira, piše Večernji list.

S njime se nije složio HDZ-ov Dujomir Marasović kojeg zanima kako ćemo se boriti protiv te pošasti ako kaže da se dekriminaliziraju blagi oblici droge.

"S druge strane kažete 'ne vjerujem u Boga'. Vaš predsjednik kaže ja sam ateist. Stvaramo opću situaciju u kojoj je praktički droga dopuštena. Ako se dvoje mladih ljudi pomaze u automobilu na splitskom Žnjanu i na to će Linić uvesti poreze, samo će droga biti dopuštena, pa o kakvoj vi to borbi protiv droge govorite", zanimalo je Marasovića, a Kajin mu je spremno odgovorio.

"Nikad džoint nisam vidio, a kamoli pušio i kamoli da bih ja bilo kojom riječju bio za legalizaciju bilo lakih bilo teških oblika droge. No to što ste pomiješali i na kraju uključili i samog Boga, kao da odaje čovjeka koji je na teškim drogama", poručio mu je Kajin.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa