Ovo su nova slobodna radna mjesta i nove prilike za vas!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Electus zapošljava Pomoćnika na stroju za lijepljenje. Radi se u Kanfanaru, a za obavljanje posla potrebna je minimalno SSS, svjedodžba ili uvjerenje o osposobljenosti za upravljanje viličar. Relevantno radno iskustvo, poznavanje stranog jezika i vozačka dozvola B kategorije su poželjni, ali nisu uvjet. Na oglas se možete prijaviti do 14. siječnja.

ZU ljekarne Hrvatin Kajfeš zapošljavaju Farmaceuta/farmaceutskog tehničara za rad u rovinjskoj ljekarni. Potrebno je poznavanje barem engleskog jezika, a poznavanje njemačkog i talijanskog smatrat će se prednošću. Plaća je od 6.000 – 12.000 kn, a rok prijave 7. siječanj.

Tvrtka Miagra za vanjsku i unutarnju trgovinu zapošljava Terenskog komercijalista koji će redovno obilaziti teren, svakodnevno komunicirati s postojećim i novim kupcima, provoditi plan prodaje te pratiti i svakodnevno izvještavati o svim aktivnostima na terenu. Traže se dva zaposlenika, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 9. siječnja.

Tvrtka Scania zapošljava osobu na poziciji Sales Engineer. Za ovaj posao potrebno je 3-5 godina relevantnog radnog iskustva, fakultetsko obrazovanje ili srednjoškolsko obrazovanje s bogatim iskustvom, poznavanje engleskog jezika te dobro razvijene komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke vještine. Prijavite se na oglas do 14. siječnja.

Cenosco traži zaposlenike na tri pozicije: Software Tester, Database Engineer, Web Application Developer. Odaberite radno mjesto za koje ste zainteresirani i pošaljite prijavu do 14. siječnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa