Porečka Špina otvorila salon u Zagrebu

0
Špina je otvorila salon u Đorđićevoj ulici u centru Zagreba
Špina je otvorila salon u Đorđićevoj ulici u centru Zagreba

U najstrožem centru Zagreba, u Đorđićevoj ulici, otvoren je novi luksuzan salon porečke Špine u kojem posjetitelji imaju uvid u velik dio ponude kupaonske opreme te opreme za uređenje interijera.

Svečanom otvorenju nazočio je i predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović koji je zajedno s direktorom poduzeća Špina Robertom Juriševićem, simboličnim rezanjem vrpce otvorio izložbeno prodajni salon.

Svečanom otvorenju pridružio se i istarski župan Ivan Jakovčić te pomoćnik ministra gospodarstva Darko Lorencin. Svi posjetitelji imali su priliku razgledati salon čiji je prostor zamišljen, dizajniran i uređen u skladu s najnovijim svjetskim trendovima.

Ponudu salona koji se prostire na 800 kvadratnih metara čine renomirani svjetski brendovi: Catalano, Hansgrohe, Axor, Cotto d’Este, Caesar, Trend, Porcelanosa, Glass, GSI i mnogi drugi.

U uređenje ovog jedinstvenog interijera na čak tri etaže uloženo je mnogo truda i rada kako bi klijentima bio olakšan odabir te kako bi svatko stvorio originalnost vlastitog stila.

Otovrenju su se pridlužili Ivan Jakovčić i Darko Lorencin
Otovrenju su se pridlužili Ivan Jakovčić i Darko Lorencin
Otvorenju je nazočio i predsjednik Republike Hrvatske  dr. Ivo Josipović
Otvorenju je nazočio i predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa