Krenula šesta sezona Drame u pazinskom Magnusu (video)

0
(Foto: Screenshot Youtube)
(Foto: Screenshot Youtube)

"Ja ne mogu vjerovat da je već šest godina prošlo otkad ekipa u Istri brije na drum&bass", rekao je Filip Motovunski prigodom otvaranja šeste sezone "Drame" koja je krenula ovog vikenda u pazinskom Magnusu. Naime, ovog petka 19. listopada krenula već tradicionalna sezona "Drame" u pazinskom Magnusu.

Na prvoj "Drami" bili su samo Filip i voditelji kluba, na drugoj petnaestak ljudi, a danas je "Drama" i Dnb Jungle scena u Pazinu jedna od najjačih na području bivše države, a možda i šire.

Prema riječima gostiju iz susjedne Slovenije, koji su došli u Magnus, ovo je, što se tiče drum&bass scene, jedinstven događaj na širem području, kako po broju DJ-a, tako i po posjećenosti.

Filip Motovunski zarazio je Istru drum&bass zvukom

Filip Motovunski je mladi dnb/jungle DJ i producent. Dio je bivše hiphop/dnb/jungle grupe PCP koju čine Ivan Babić (Boost) i sam Filip za koju već oko sedam godina radi produkciju i MC-ja, te danas stvara svoje jungle/dnb trake.

Također, je u stalnoj je suradnji sa DJ Rahmanee-em iz Beograda. Zadnje tri godine odvrtio je cak 250-ak partija u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Njemačkoj sa imenima kao što su Tricky D, Rahmanee, RCola, Confusion, Banana Zvuk, Mc Yuri, Stillness, DJ Peers, Jacky Murda, Daniel S, JinSan i cijeli Kingston, MRK1, Yesh, Rea, Roots in Session, ex Bassinvaders, King Shango soundsystem, Swift, Safety breaks, Pips, Dirty Beats crew, Gypsy Jungle...

Unazad dvije godine organizira klupski program "Drama" u Max Magnusu u Pazinu, gdje dovodi DJ-e i MC-e s područja cijelog Balkana i zapadnije. Upravo njemu možemo zahvaliti što je Istra doslovno poludjela za drum&bass soundom, a njegova produkcija uveseljava svakog clubbera diljem lijepe naše, a pomalo i puno šire. Kako je bilo na "Drami" u Magnusu, možete pogledati u priloženom videu.

Filip Motovunski u Magnusu
Filip Motovunski u Magnusu

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa