VESNA NEŽIĆ-RUŽIĆ I ELEONORA TURČINOVIĆ

Novi spot 'Dragi kanat' snimale smo u Puli i New Yorku (video)

0
Vesna Nežić-Ružić i Eleonora Turčinović
Vesna Nežić-Ružić i Eleonora Turčinović

Kolegice, suradnice i dugogodišnje prijateljice, popularna istarska pjevačica Vesna Nežić-Ružić i poznata pjevačica sa američkom adresom Eleonora Turčinović  zajednički su udružile snage u pjesmi 'Dragi kanat', koju je za njih osmislio kvalitetan tandem u sastavu: Daniel Načinović kao autor teksta, a Robert Grubišić kao autor glazbe i aranžmana. Pjesma je snimljena u Studiu „Adria Recordsa“ u Šmriki, dok je spot sniman na živopisnim lokacijama New Yorka i Pule.

Spot je protkan pričom o dvije djevojčice koje zajedno provode djetinjstvo u Istri družeći se i igrajući zajedno. No odlaskom jedne od njih u inozemstvo, odnosno u Ameriku, njihovi se putevi razilaze. Nakon puno godina opet se nalaze i druže u Americi, a onda i u starom kraju, te zajedno kroz pjesmu Dragi kanat pjevaju o svemu lijepom iz rodnog kraja što ih zauvijek veže. Ovaj spot sa zanimanjem očekuju i naši iseljenici u New Yorku, Clevelandu, Torontu, Hamiltonu i drugdje, jer je ovo i njihova priča. Inače, ulogu Vesne i Eleonore u djetinjstvu realizirale su kao gošće djevojčice Veronika i Katarina Krajcar.

Snimanje u New Yorku je, prilikom Vesninog gostovanja za naše iseljenike u Americi prošle godine obavio je tim AK Studio NYC, dok je za nedavno snimanje u Hrvatskoj, za montažu i produkciju zaslužan Zdravko Valentin.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa