Savjet turistima snimljen u Rovinju: Pet stvari koje će oduševiti i zgroziti turiste (video)

0
Mark Wolters posjetio je i Hrvatsku
Mark Wolters posjetio je i Hrvatsku

Mark Wolters profesor je iz Quincyja u Illinoisu s bogatim životnim iskustvom. Putovanja su njegova životna strast pa za sebe zna reći da je svjetski putnik. A s obzirom na to da je živio na mnogim destinacijama, govori engleski, njemački, španjolski, portugalski, talijanski i litavski jezikm piše Večernji list.

Iskustva s putovanja tako putem svog bloga Woltersworld te društvenih mreža dijeli s mnogobrojnim "sljedbenicima" širom svijeta. Između ostalih, posjetio je i Hrvatsku pa je na YouTubeu objavio video "Posjet Hrvatskoj: Pet stvari koje će vas oduševiti i zgroziti u Hrvatskoj".

Video je snimljen u Rovinju, a kao stvari koje će oduševiti svakog posjetitelja u Hrvatskoj naveo je prirodne ljepote, prekrasne gradove, hranu, pristupačne cijene te odličnu turističku infrastrukturu.

No, isto tako Wolters je savjetovao da se u Hrvatsku ne dolazi izvan turističke sezone te da se ne putuje zemljom javnim prijevozom. Dodao je da treba izbjegavati ljetne gužve i vrućinu. Također, upozorio je da se zbog pristupačnih cijena lako može pretjerati u kupnji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa