Na utakmici protiv Hajduka, Istru će dočekati 25 tisuća torcidaša

0
Hajduk se nalazi u jednom od najtežih razdoblja u stogodišnjoj povijesti (Foto: tportal)
Hajduk se nalazi u jednom od najtežih razdoblja u stogodišnjoj povijesti (Foto: tportal)

Navijači Hajduka okupljeni u Torcidu izdali su proglas kojim pozivaju sve simpatizere kluba da dođu u što većem broju na utakmicu 1. HNL protiv Istre 1961 i pokažu koliko im znači klub, piše tportal.

"Hajduk se nalazi u jednom od najtežih razdoblja u stogodišnjoj povijesti i zato pozivamo sve da u što većem broju dođu na stadion i na taj način pomognu klubu i pokažu koliko im on znači. Podržimo pozitivne promjene u našem klubu, podržimo našu mladost i budimo vjetar u leđa Velikom Hajduku", stoji u proglasu Torcide koji kruži Splitom, Dalamacijom i internetom.

Nema sumnje kako će se veliki broj navijača odazvati pozivu, pogotovo nakon akcije Torcide pred splitskom Banovinom, kada su se okupili i praktično prisilili gradonačelnika Željka Keruma da odobri jamstvo za kredit klubu iako je prvo glasovanje propalo.

Navijačima je očito jasno kako se Hajduk bez njihove pomoći neće izvući pa su ovakvim akcijama pokušali motivirati sve simpatizere kluba. Na gradskim prometnicama osvanuli su transparenti kojima se svi pozivaju u nedjelju na Poljud, a gradom se čuju najave kako bi Istru na Poljudu moglo doći vidjeti, za hrvatske prilike nevjerojatnih, 25.000 gledatelja, piše tportal.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa