Poslodavci traže radnike u cijeloj Istri: pogledajte gdje!

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Food City, dio Victus Grupe je svojim inovativnim konceptom, kvalitetnom hranom i uslugom postao preferirana destinacija za uživanje u obroku. Trenutno zapošljavaju na tri pozicije: Djelatnik u restoranu (plaća od 4.000 - 4.500 kn),  Kuhar (plaća od 5.500 kn) te Pomoćni radnik u kuhinji (plaća od 4.000 kn). Sva radna mjesta su u Puli, a na oglase se možete prijaviti do 27. studenog.

Studenac također traži zaposlenike na tri radne pozicije: Asistent u ekspanziji, Poslovođa i Prodavač. Sve detalje provjerite u oglasima na MojPosao, a prijavite se do 23. studenog.

Istarska kreditna banka Umag zapošljava Sistem administratora u Sektoru informatičkih tehnologija. Osoba mora biti sveučilišni ili stručni prvostupnik (VŠS), odnosno VSS ili magistar struke informatičkog usmjerenja. Potrebno je i dobro poznavanje operacijskih sustava Windows I Linux te relevantno radno iskustvo. Prijavu  možete poslati do 3. prosinca.

Schachermayer, vodeće europsko poduzeće za distribuciju okova za namještaj, građevnu i PVC stolariju, pričvrsne tehnike i alata zapošljava Trgovačkog predstavnika za okov za namještaj. Što poslodavac očekuje od vas, a što nudi, pročitajte u oglasu i prijavite se do 27. studenog.

Tvrtka Nikas zapošljava Komercijalista prodaje kave za urede illycaffe & Mitaca za rad diljem Hrvatske te Komercijalista  - unapređivača prodaje. Na oba oglasa možete se prijaviti do 26. studenog putem portala MojPosao.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa