40 godina karijere

Glumac Slavko Juraga odabrao rodni Umag za proslavu obljetnice

0
Vili Bassanese, Slavko i Marko Juraga
Vili Bassanese, Slavko i Marko Juraga

Subota, 10. studenog za Umag i Umažane predstavlja značajan datum. Dan je to kad je slavni glumac Umažanin Slavko Juraga odabrao upravo svoj rodni grad kao mjesto proslave jubilarnih 40 godina svoje glumačke karijere. Proslava će se odviti u Slavkovom duhu, pretpremijerom jedinstvene predstave „Faustov Mefisto“ u režiji njegovog sina Marka.

Pretpremijera bit će odigrana u subotu, 10. studenog u umaškoj kazališnoj dvorani s početkom u 19 sati. Tako će izvanredni glumački tim odigrati jednu od najoriginalnijih predstava Marka Jurage, upravo u umaškom kazalištu. Umažanke i Umažani imat će priliku na jednom mjestu doživjeti visoku koncentraciju vrhunske glume zahvaljujući proslavljenim afirmiranim glumcima kao što su Slavko Juraga, Momčilo Otašević, Lana Blaće, Jasna Bilušić, Nikša Kušelj i Arija Rizvić, te Marko Juraga u ulozi glumca i redatelja, uz glazbu Slavkovog drugog sina Lovra Jurage i Faustbenda, koji će dodatno začiniti ovaj kazališni spektakl.

U utorak, 6. studenog, kad je cijela ekipa već dobrano ušla u pripreme ne bi li predstava doživjela najvišu moguću razinu fascinantnosti, brojne su građane i medije u Centar caffè-u dočekali glumci, redatelj i ostali članovi ekipe. Bila je ovo prilika da se građani upoznaju i porazgovaraju s ekipom.

"Činjenica da je Slavko Juraga odabrao upravo svoj rodni Umag za obilježavanje svoje četiri desetljeća duge karijere svakako je čast za sve naše sugrađane. Sigurni smo kako će ova predstava dupkom napuniti umašku kazališnu dvoranu u kojoj će u subotu navečer Umažanke i Umažani srčano podržati svojeg sugrađanina i ostale članove njegove ekipe. A, „slatki okus“ kojeg će predstava ostaviti zasigurno će trajati još dugo", poručuju organizatori. Svoje karte možete rezervirati putem kino sustava: www.kinoumag.hr.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa