Djevojka preminula na tulumu sestre Stefany Hohnjec

0
Matea i Josip su se vjenčali u rujnu (Foto: Večernji list)
Matea i Josip su se vjenčali u rujnu (Foto: Večernji list)

Odlazak na zabavu u susjedstvo bio je koban za 20-godišnju Zagrepčanku T. D.. U noći na nedjelju preminula je najvjerojatnije zbog predoziranja u Ulici Jaruščica na Laništu u Zagrebu.

Uzrok smrti sa sigurnošću će se znati nakon obdukcije, a po onome što nam je sada poznato, u subotu navečer djevojka je otišla na tulum u susjedni stan bračnog para Josipa Nikića (33), sina bjelovarskog tajkuna, i starlete Mateje Hohnjec (25), sestre bivše misice Stefany Hohnjec, i to na Nikićev poziv, piše Večernji list.

Privedeni Josip Nikić i Matea Hohnjec zadržani na policiji, a sumnja se da su T. D. (20) dali drogu

Društvo se zabavljalo uz MDMAm vrlo agresivnu sintetičku drogu, koja se zbog jačine najčešće konzumira lizanjem jer je preagresivna za šmrkanje, te marihuanu. U jednom trenutku djevojci je pozlilo te ju je Nikić oko 22 sata na rukama prenio u njezin stan. Ondje ju je dočekala maloljetna sestra, koja na tulum nije otišla jer joj je došao prijatelj, te joj je Nikić tek kratko rekao: "Pozlilo joj je."

Šokiranoj djevojci i njezinom prijatelju, kako doznajemo, nije objasnio ni kako, ni kada, ni od čega joj je pozlilo. Pozvali su policiju i Hitnu pomoć, no za T. D., nažalost, bilo je prekasno. Njezina sestra policajcima je rekla da ne zna što se dogodilo. Ni ona ni njezini roditelji  iz razumljivih razloga nisu željeli razgovarati s novinarima. Nikića i njegovu mlađahnu suprugu policija je prijavila za zloporabu droga i navođenje nesretne djevojke na konzumaciju opojnih sredstava, a oboje su zadržani na kriminalističkom istraživanju.

Društvo se zabavljalo uz vrlo agresivnu sintetičku drogu (Foto: Ilustracija)
Društvo se zabavljalo uz vrlo agresivnu sintetičku drogu (Foto: Ilustracija)
Strastvena veza

Nikiću, sinu bivšeg šefa policije koji se poslije naglo obogatio pa postao poduzetnik, to nije prvi put da se sukobio sa zakonom. Već je 2002. godine osuđen na pet godina zatvora zbog pokušaja ubojstva pravosudnog policajca kojeg je napao šipkom dok je pokušavao pobjeći iz zatvora te zbog ranjavanja jedne osobe u kafiću 2001.

Matea Hohnjec predstavljala se kao ljubavnica poznatih Hrvata, hvaleći se pred kamerama koje je darove primila od njih. Minute u žutim TV emisijama, kao i stupcima u domaćim tabloidima, nastavila je puniti i nakon što je otputovala u Dubai, gdje je, prema svojim tvrdnjama, ljubavnu sreću pronašla u naručju bogatog šeika. Ni to nije dugo trajalo. Uskoro se zaljubila u Nikića za kojeg se udala lani u rujnu.

"Josip je jako dobra osoba. Prvi put u životu sam ispunjena i sretna i ni za što ne bih mijenjala trenutke koje provodim s njim", govorila je Matea na početku njihove veze. Nije, izjavila je tada, nimalo marila za njegovu kriminalnu prošlost. Prijatelji para svjedoče da je tijekom njihove veze Josip Nikić u žaru razgovora znao ustvrdio da bi zbog Mateina sreće bio spreman i ubiti.

"Nažalost, ne mogu vam pomoći. Sa sestrom vas neću spojiti, a ja o tom slučaju nemam komentara. Jedino što mogu reći jest da na toj proslavi u tom stanu nisam bila", rekla je bivša atletičarka Stefany Hohnjec, piše Večernji list.

M. Hohnjec u javnosti se prezentirala kao ljubavnica poznatih Hrvata hvaleći se primljenim darovima (Foto: Večernji list)
M. Hohnjec u javnosti se prezentirala kao ljubavnica poznatih Hrvata hvaleći se primljenim darovima (Foto: Večernji list)

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

PRODAVAČ/ICA

Do: 27.01.2021.

VIŽINADA-VISINADA, ISTARSKA ŽUPANIJA

SLAGAČ/SLAGAČICA ROBE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

PEKAR/PEKARICA PIZZE

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BLAGAJNIK/BLAGAJNICA -PRODAVAČ/PRODAVAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA