Evo nove ponude poslova u Istri, možda ima nešto za vas!

0

MojPosao portal izdvaja sljedeće poslodavce i radne pozicije: DURAN dioničko društvo za proizvodnju stakla poziva vas na prijavu za posao mehaničara (stalni radni odnos). Od kandidata se očekuje minimalno godina dana iskustva. Sjedište tvrtke odnosno lokacije rada je Pula.

Plodine u Puli imaju potrebu za mesarom, na određeno ili stalno. Od uvjeta navode srednju stručnu spremu, dok radno iskustvo nije uvjet. Svoju prijavu možete poslati putem MojPosao portala, najkasnije do 6. studenog.

Elgrad je vodeći regionalni distributer ploča i okova za izradu namještaja po mjeri te za svoj prodajni centar u Puli otvara natječaj za posao trgovca. Pošaljite svoj životopis putem linka u oglasu, zaključno sa 5. studenim.

Calucem je tvrtka za proizvodnju specijalnih cemenata i u potrazi je za HR managerom sa 3 do 5 godina iskustva. Budući da je riječ o globalnoj kompaniji jedan od uvjeta je napredno poznavanje engleskog jezika. Prijavite se još danas, oglas se nalazi ovdje.

Cenosco Croatia zapošljava na više različitih pozicija u ime povećanja posla. Oglasi su aktivni do 24. studenog, a odnose se na IT pozicije. Provjerite potrebne kvalifikacije i uvjete rada na MojPosao portalu. Ostatak ponude od gotovo 5.000 oglasa za rad u Hrvatskoj i inozemstvu možete pronaći na MojPosao.net.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa