Pula spremna za najavljeno nevrijeme: Građani premjestite vozila!

0
Ovako je Pula izgledala nakon prošlog nevremena (Foto: Jutarnji list)
Ovako je Pula izgledala nakon prošlog nevremena (Foto: Jutarnji list)

Na današnju dojavu Županijskog centra 112 da se noćas, u noći s ponedjeljka na utorak,  na Jadranu i predjelima uz Jadran očekuju  pljuskovi s grmljavinom te da bi ponegdje moglo pasti i do 100 litara kiše po četvornom metru, Pulske komunalne službe izvršile su pregled šahtova te su očišćeni slivnici na područjima pod ugrozom, a sve interventne ekipe su u stanju pripravnosti.

Stožer zaštite i spašavanja Grada Pule  održao je danas izvanrednu sjednicu na kojoj su dogovorene aktivnosti te su poduzete sve preporučene mjere zaštite od mogućih poplava.  Vlasnicima osobnih vozila savjetuje se premještanje s kolnika na kojima se uobičajeno očekuje veća količina oborinske vode, dok se vlasnicima i korisnicima poslovnih prostora savjetuje poduzimanje zaštitnih mjera za sprječavanje poplave i prodora vode u poslovne objekte.

To se posebno odnosi za područje pulske tržnice, parkiralište Doma braće Ribar, područje oko zgrade Croatia osiguranja, Ulica Kačića Miošića, Smareglina ulica (potez do zgrade INK-a), Flanatička ulica (potez do Trga Portarata), Ciscutijeva ulica, Ulica 43. Istarske divizije, Zagrebačka ulica te područje Punte, priopćeno je iz Grada Pule.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ARMIRAČ/ICA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

ELEKTRIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A GRAĐEVINSKI/A RADNIK/CA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA