Pula spremna za najavljeno nevrijeme: Građani premjestite vozila!

0
Ovako je Pula izgledala nakon prošlog nevremena (Foto: Jutarnji list)
Ovako je Pula izgledala nakon prošlog nevremena (Foto: Jutarnji list)

Na današnju dojavu Županijskog centra 112 da se noćas, u noći s ponedjeljka na utorak,  na Jadranu i predjelima uz Jadran očekuju  pljuskovi s grmljavinom te da bi ponegdje moglo pasti i do 100 litara kiše po četvornom metru, Pulske komunalne službe izvršile su pregled šahtova te su očišćeni slivnici na područjima pod ugrozom, a sve interventne ekipe su u stanju pripravnosti.

Stožer zaštite i spašavanja Grada Pule  održao je danas izvanrednu sjednicu na kojoj su dogovorene aktivnosti te su poduzete sve preporučene mjere zaštite od mogućih poplava.  Vlasnicima osobnih vozila savjetuje se premještanje s kolnika na kojima se uobičajeno očekuje veća količina oborinske vode, dok se vlasnicima i korisnicima poslovnih prostora savjetuje poduzimanje zaštitnih mjera za sprječavanje poplave i prodora vode u poslovne objekte.

To se posebno odnosi za područje pulske tržnice, parkiralište Doma braće Ribar, područje oko zgrade Croatia osiguranja, Ulica Kačića Miošića, Smareglina ulica (potez do zgrade INK-a), Flanatička ulica (potez do Trga Portarata), Ciscutijeva ulica, Ulica 43. Istarske divizije, Zagrebačka ulica te područje Punte, priopćeno je iz Grada Pule.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa