Tražite bolji posao? U Istri vam se nudi niz prilika!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

TRIO I je tvrtka sa sjedištem u Buzetu koja zapošljava 60 radnika, a primarni posao odnosi se na građevinske radove, maloprodaju i veleprodaju vodoinstalaterskog i elektroinstalacijskog materijala te opreme za kupaonice. Trenutno zapošljavaju Vodoinstalatera za stalni radni odnos. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 31. listopada. 

Istragrafika Rovinj je vodeći hrvatski proizvođač i izvoznik komercijalne ambalaže, a upravo je u potrazi za izvrsnim kandidatima za radno mjesto Električara. Sve detalje možete provjeriti u oglasu objavljenom na MojPosao, a prijavu izvršite do 30. listopada.

Tvrtka Europhone već duži niz godina uspješno posluje kao najveći franšizni partner vodećih hrvatskih teleoperatera. Trenutno šire svoje poslovanje u sklopu novog trgovačkog centra MAX CITY u Puli te traže Prodajnog savjetnika u poslovnici Hrvatskog Telekoma. Prijavu možete poslati najkasnije do 3. studenog.

Plan Adria je uspješna tvrtka u kontinuiranom rastu koja je specijalizirana za prodaju i opremanje bazenskih sustava, održavanje bazena, te prodaju hidromasažnih kada, SPA opreme, sauna i kemikalija za tretiranje bazenske vode. Ako se želite priključiti uspješnom timu, možete im se pridružiti na poziciji Voditelja izgradnje bazena – građevinskog tehničara. Što poslodavac očekuje od vas, a što nudi, provjerite u oglasu. Rok prijave: 30. listopad.

Primarna djelatnost tvrtke Pro Grad inženjering je izvođenje svih vrsta građevinskih i obrtničkih radova, odnosno izgradnja stambenih i nestambenih te rekonstrukcija i sanacija postojećih objekata. Zbog proširenja opsega posla zapošljavaju Zidara/Tesara za rad u Istarskoj županiji. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 7. studenog.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa