Predavanje u Žbandaju: Vodiš li Ad hoc ili situacijski?

0
Marinela Dropulić Ružić
Marinela Dropulić Ružić

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču će se u ponedjeljak, 22. listopada u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju s početkom u 16,30 sati održati besplatna edukacija na temu „Vodiš li svoje ljude „Ad hoc“ ili situacijski?“. Edukaciju će voditi  Marinela Dropulić Ružić iz Meraklisa. - Menadžer, lider, poslodavac – koliko sam dobar u ovim ulogama? A što bi moji djelatnici i suradnici odgovorili na ovo pitanje? Na koji način mogu dobiti maksimum od svojih ljudi? U čemu je „kvaka“?

Ako si postavljate ova pitanja, a ne pronalazite odgovor ili ako ste pronašli alate, ali se u Vašoj praksi nisu pokazali kao najbolje rješenje, možda je vrijeme da se upoznate sa situacijskim načinom vođenja (situacijskim leadershipom). I prepoznate što nije situacijsko vođenje.

Cilj ove edukacije je da prepoznate svoj stil vođenja. I procijenite u kojoj mjeri ste menadžer, a u kojoj lider te definirate što je zadatak, kompetencija, motivacija i angažiranost. Proces je interaktivan, a najvažnije od svega je što ćete naučiti prepoznavati stupnjeve razvoja svojih djelatnika, čime ćete minimizirati konflikte, a značajno unaprijediti učinkovitost svog tima/kolektiva.  Situacijski se educiramo, navodi Dropulić Ružić.

Ova edukacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2018. koju ove godine po prvi puta organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

Edukacija je besplatna, a mjesta su ograničena. Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je izvršiti prijavu na e-mail adresu: petra.malekovic-susnjic@porec.hr najkasnije do ponedjeljka 22. listopada 2018. godine do 10 sati.

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa