Ferić: Učinit ću sve da Hrvatska lutrija stasa na zdrave noge

0
Danijel Ferić
Danijel Ferić

Boris Miletić uoči konferencije za medije o gradskom proračunu 12. listopada u Puli, čestitao je pročelniku za financije Danijelu Feriću na novoj funkciji, onoj direktora Hrvatske lutrije.

"Grad Pula među najtransparentnijim je u Hrvatskoj, za što je zaslužan i Ferić. Njegova nova funkcija je vrlo odgovoran posao i drago mi je da će je osoba koja je do sad bila naš pročelnik, od sada obnašati“, izjavio je Miletić napomenuvši kako je itekako korektno obavljao posao gradskog pročelnika te mu čestitao na novom uspjehu.

Njegovu će funkciju gradskog pročelnika za financije preuzeti djelatnica toga odjela Vesna Sajić, koja je već i radila kao pročelnica za financije u Gradu Puli.

Ferić je novinarima rekao da još ne zna kada zbog novog posla odlazi u Zagreb. „To ovisi o skupštini. Ova mi je funkcija veliki izazov i čast što me Vlada za nju predložila“, izjavio je. Dodao je da će učiniti sve da ta tvrtka stasa na zdrave noge i time pomogne državnom proračunu i standardu građana Hrvatske. (Tekst i foto: Paola Albertini

Boris Miletić
Boris Miletić

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa