Saznajte kako možete uspjeti svojom osobnošću!

0
Davor Bilman
Davor Bilman

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 13. listopada 2018. s početkom u 17 sati održat će se predavanje „Kako uspjeti sa svojom osobnošću“. Predavanje će voditi Davor Bilman koji će tom prigodom porečkoj javnosti predstaviti metodu “Skener osobnosti by Davor Bilman”, odnosno brzu i jednostavnu vještinu prepoznavanja nečije osobnosti na osnovi načina na koji se odijeva, izgleda i govori.

Predavanje je besplatno a mjesta su ograničena. Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je izvršiti prijavu na e-mail adresu: petra.malekovic-susnjic@porec.hr najkasnije do petka, 12. listopada do 10 sati. Lokacija predavanja je Mala sala Pučkog otvorenog učilišta Poreč (ulaz iz Ulice Aldo Negri). Teme predavanja su sljedeće: Što je potrebno za uspjeh, Tipovi osobnosti, Osnovne karakteristike pojedinog tipa osobnosti, U čemu je pojedina osobnost uspješna (što bismo trebali raditi u životu).

Davor Bilman je svestrani ekonomist i učitelj plesa. Široj javnosti je poznatiji po svojoj strogoći kao član žirija u popularnoj zabavnoj emisiji HRT-a “Ples sa zvijezdama”, petoj sezoni show-a “Super talent” koji se prikazuje na Novoj TV i kao pobjednik u prvoj sezoni HRT-a show-a “Ja to mogu”. Član je Međunarodne udruge plesnih učitelja, Hrvatske udruge plesnih trenera i sudaca, Zbora sudaca, te nositelj Međunarodne sudačke licence. Od 2013. u Zagrebu je osnovao i vodi plesnu školu “B dance”.

Nakon osnovne škole pohađao je III. Gimnaziju u Zagrebu. Studirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu smjer Organizacija i Menadžment. Par godina nakon diplome na istom fakultetu upisao je i završio poslijediplomski studij Poslovnog marketinga. Dodatno se usavršavao i postao licencirani predavač za radionice i treninge na više područja: prodaje, timskog rada, komunikacije i savjetovanja. Završio je nivo Neuro-lingvističkog programiranja.

Ovo predavanje je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2018., koju ove godine po prvi puta organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova. Program Mjeseca poduzetništva u Poreču dostupan je ovdje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa