Gajana: Djeca dobila novo igralište

0
Klaudio Vitasović, Sergio Delton, Filip Macan i Ezio Pinzan
Klaudio Vitasović, Sergio Delton, Filip Macan i Ezio Pinzan

Mještani Gajane unatoč lošem vremenu okupili su se 10. listopada na novom igralištu i doveli svoje mališane koji su odmah zauzeli nove sprave koje će im od sad uveseljavati igru.

Naime, uz pomoć Grada Vodnjana, na travnjak u njihovu vlasništvu postavljene su ljuljačke, klackalica, tobogan, vrtuljak i golovi za nogomet, a uredit će se i teren za odbojku.

U ime domaćina predstavnike Vodnjana, među kojima i gradonačelnik Kladuio Vitasović i njegov zamjenik Sergio Delton, pozdravili su Sanja Zuliani, Ema Matković i Martin Macan te Vitasoviću poklonili sliku igrališta koju su djeca iz Gajane naslikala.

Vitasović je zahvalio Gajancima na doprinosu gospodarstvu toga kraja i izrazio želju da djeca koja danas odrastaju u Gajani, tu i ostanu. „Mi ćemo biti uz vas i u budućnosti vam nastojati pomoći kako god možemo“, obećao je Vitasović.

Gajana s okolicom ima oko 150 žitelja, od čega 30-ak djece koja će se od sad s veseljem igrati na novom, itekako dobrodošlom igralištu. (Tekst i foto: Paola Albertini)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa