Poreč: U tijeku radovi na rotorima Vrvari i Parens

05.10.2012 - 11:31
Radovi na rekonstrukciji raskrižja u Poreču
Radovi na rekonstrukciji raskrižja u Poreču

U tijeku su radovi na rekonstrukciji raskrižja na državnoj cesti D302 - prvo se raskrižje nalazi na križanju s obilaznicom Poreča - lokacija Vrvari dok se drugo nalazi na križanju sa županijskom cestom ŽC 5198 - lokacija Parens, javljaju iz Grada Poreča.

Radovi obuhvaćaju rekonstrukciju postojećeg trokrakog (Vrvari) i četverokrakog (Parens) raskrižja s njihovim preoblikovanjem u kružna raskrižja, izgradnju i uklapanje infrastrukture (javna rasvjeta i oborinska odvodnja) te izgradnju propusta Porečkog potoka ispod prometnice na lokaciji Parens.

Investitor radova u dijelu koji se odnosi na prometnicu i infrastrukturu je poduzeće Hrvatske ceste d.o.o. Zagreb, dok su Hrvatske vode Zagreb investitor radova koji obuhvaćaju izgradnju propusta. Izvođač radova na prometnici i infrastrukturi je poduzeće Cesta d.o.o. Pula, a Vodoprivreda d.o.o. Buzet izvodi radove na propustu.

Tijekom izvođenja radova na područjima zahvata biti će uvedena privremena regulacija prometa koja je započela jučer i trajat će do 01.01.2013. godine. Promet će se kod raskrižja Vrvari preusmjeravati na obilaznicu, preko raskrižja Stancija Portun i dalje ulicom Mate Vlašića, dok će  se kod raskrižja Parens promet preusmjeravati od rotora Žatika ulicom K. Huguesa, ulicom Županije Somogy i Partizanskom ulicom na raskrižje kod Bolnice. Mole se učesnici u prometu za razumijevanje i poštivanje privremene regulacije prometa, stoji u priopćenju.

Tweet

Posljednje novosti