Zakoračite u jesen na novom radnom mjestu, evo što se nudi!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Cenosco vas poziva da započnete novu avanturu! Zapošljavaju osobu na poziciji Database Engineer u Puli, za rad na inovativnim proizvodima. Što očekuju od vas, a što nude, pročitajte u oglasu na MojPosao i prijavite se do 19. rujna.

Sport Vision zapošljava odgovornog i motiviranog kandidata za poziciju Voditelja trgovine u Puli. Potrebno je relevantno radno iskustvo, SSS/VŠS/VSS trgovačkog ili ekonomskog smjera, fleksibilnost i organiziranost. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 3. rujna.

Müller traži više Djelatnika u prodaji za poslovnicu u Rovinju. Prethodni rad u istom ili srodnom području smatrat će se prednošću. Zainteresirani? Prijavite se na oglas do 4. rujna.

Valamar, točnije, Sektor informatike i korisničke potpore, odjel aplikativne podrške traži osobu sa specijalističkim iskustvom u aplikativnim sustavima i sučeljima koja se koriste u hotelskim rješenjima na poziciji IT specijalista za aplikativnu podršku Oracle Opera PMS rješenja. Radno mjesto je u Poreču, a što sve ova pozicija nudi, provjerite u oglasu. Rok prijave: 10. rujan.

PharmaS je hrvatska farmaceutska tvrtka za proizvodnju i promet farmaceutskih proizvoda te dodataka prehrani. U potrazi su za Stručnim suradnikom za Rx i CHC/OTC portfolio. Od kandidata se očekuje visoko obrazovanje medicinske struke, odlične komunikacijske i prezentacijske sposobnosti, spremnost na kontinuiranu edukaciju, aktivno znanje engleskog jezika te vozačka dozvola B kategorije. Na oglas se možete prijaviti do 4. rujna.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa