Premijerno predstavljanje proizvoda na Obrtničkom sajmu Istre

0
HGK- ŽK Pula i ove godine organizira zajednički nastup izlagača na 15. obrtničkom sajmu Istre
HGK- ŽK Pula i ove godine organizira zajednički nastup izlagača na 15. obrtničkom sajmu Istre

HGK- Županijska komora Pula i ove godine organizira zajednički nastup izlagača na 15. obrtničkom sajmu Istre koji će se održati u Puli od 4. do 7. listopada 2012. Na komorskom štandu predstavit će se ukupno devet izlagača. Darna Rovinj predstavlja Pelinkovac, Ovo liker i Chocolate Cocktail koji nose znak HGK „Hrvatska kvaliteta“, te druge likere i alkoholna pića.

Program ribljih konzervi (sardina, skuša, tune) ribljih salata i pašteta predstavit će rovinjska Mirna Ribolov. Lampert Pula predstavit će ručno rađene sapune i kozmetiku od prirodnih sastojaka, a pulska Tekop Nova program radne odjeće, promižbenih artikala i suvenira.

Predstavit će se i bujski proizvođač vaga i elektroničkih uređaja Digitron, kao i proizvođač betonskih proizvoda za visokogradnju Vibro beton iz Pule. Med i pčelinje proizvode predstavit će A & Ž iz Buzeta. Dvoje izlagača koje je okupila HGK-ŽK Pula izabrali su Obrtnički sajam za premijerno predstavljanje proizvoda na hrvatskom tržištu. Stoga će tvrtka Blondi d.o.o. iz Sv. Kirina predstaviti prirodni voćni sirup od svježeg voća. Tvrtka inače proizvodi i druge voćne sirupe, sirupe od svježeg povrća, slatko od voća i sušeno voće.

Tvrtka TIP-TOP d.o.o. iz Ližnjana predstavit će novi jedinstveni proizvod, koji je u inozemstvu jako zapažen i odlično prihvaćen - poklon kutiju Tibibox. Tibibox je poklon koji dolazi u šest različitih kutija, a omogućava preko stotinu aktivnosti svrstanih u nekoliko tema: Sport, Relax, Gourme, Smještaj i Slobodno vrijeme. Tibibox putem registracije na web site-u (www.tibibox.hr) korisniku omogućuje pretraživanje virtualnog kataloga s cjelokupnom ponudom aktivnosti odnosno izbor idealnog poklona, priopćeno je iz HGK-ŽK Pula.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa