PULA

Izgrađene sve ceste prema budućem trgovačkom centru Max Stoja

0

U okruženju trgovačkog centra Max Stoja u Puli izgrađene su pristupne prometnice sa svom pratećom infrastrukturom što je ujedno i preduvjet za otvaranje budućeg trgovačkog centra. U sklopu radova izgrađen je rotor  na raskrižju Ulice Stoja i Veruda s pripadajućim privozima te novi krak, odnosno nova prometnica prema samom centru Max Stoja koji je u izgradnji. Uz to, izvedena su i četiri nova autobusna ugibališta – dva u Ulici Stoja i dva u Ulici Veruda.

U zoni kamenoloma izgrađena je prometnica, odnosno cesta kojom se spojila Ulica Fižela i Ulica Stoja s odvojcima prema trgovačkom centru, a u spojnom dijelu u Ulici Stoja izgrađen je dodatni nogostup. Budućem trgovačkom centru Max Stoja pristupat će se putem novoizgrađenog rotora, Ulice Stoja te Ulice Fižela.

Usporedno s radovima izgradnje prometnica polagala se i ostala komunalna infrastruktura koja je bila predmet zajedničke nabave Grada Pule, Vodovoda Pula, Pragrandea i Plinare. Vrijednost investicije iznosi oko 14,1 milijun kuna, a izvođač radova bila je pulska tvrtka Cesta.

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa