Grad Umag nagradio uspješne srednjoškolce s petsto kuna

0

Osam uspješnih umaških srednjoškolaca, zahvaljujući iznimnim rezultatima, tradicionalno su pozvani na svečani prijem kod gradonačelnika Grada Umaga, koji je održan 31. srpnja u Gradskoj vijećnici.

Nakon uvodnog pozdrava, riječi pohvale i iskrenih čestitki gradonačelnika Vilija Bassanesea, učenicama i učenicima koji su s odličnim uspjehom završili sva četiri razreda srednje škole, dodijeljeno je priznanje i novčana nagrada u pojedinačnom iznosu od 500 kuna. 

Uspješni srednjoškolci s područja Grada Umaga kojima su ove godine uručena priznanja su  Frane Batagelj, Lejla Kruševljanin, Braian Perin, Valentina Puškadija, Mia Matea Velenik, Lana Primožić, učenici Srednje škole Mate Balote u Poreču, te Gianluca Prelogar, učenik Talijanske srednje škole "Pietro Coppo" u Izoli i Tea Pavičić, učenica Gimnazije Tituša Brezovačkog u Zagrebu.

„Od srca čestitam svim našim srednjoškolskim odlikašima. Ujedno, čestitam i njihovim mentorima, roditeljima, kao i svima onima koji su doprinijeli uspjehu naših mladih sugrađana koji predstavljaju našu budućnost, kao i primjer svim mlađim generacijama da se rad i trud isplati. U ime Grada Umaga, svima vama od srca želim kvalitetnu i uspješnu budućnost, puno upijanja novih znanja. Jer, znanje obogaćuje pojedinca, a opet izravno utječe i na kvalitetu života cjelokupne zajednice. Hvala vam na tome!“, zaključio je gradonačelnik Bassanese prilikom dodjele nagrada.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa