Pjevaj moju pjesmu: Labinjanke za dva boda slabije od ekipe Ogulina

0
Ekipe Labina i Ogulina s voditeljem Miroslavom Škorom
Ekipe Labina i Ogulina s voditeljem Miroslavom Škorom

Pjevačka ekipa iz Labina nije imala sreće u drugoj epizodi druge sezone glazbeno-humanitarne emisije Pjevaj moju pjesmu, koju na HTV-u vode Miroslav Škoro i Nikša Bratoš. Ekipa iz Labina u sastavu Nicole Vidak, Katarina Mulavdić, dr. Marina Rajković Tireli i Silvija Rejec Martinčić osvojila je 27 bodova, dva manje od ekipe Ogulina, u kojoj su bili brat i dvije sestre te još jedna pjevačica.

U prvoj igri dr. Marina Rajković Tireli i Silvija Rejec Martinčić zajedno su otpjevale pjesmu „Zar više nema nas“, koju inače izvode Massimo i Neno Belan. Žiri u čijemu su sastavu bili producent Siniša Škarica, pjevačica Zorica Kondža i pjevač Hari Rončević, koji je bio posebni gost emisije, njihovoj je izvedbi dao ocjenu 7, a isto je ocijenjen i ogulinski trio brata i sestara.

U drugoj igri Labin je predstavljala Katarina Mulavdić, koja je za izvedbu „Ljeta“ od Jinxa dobila ocjenu 6, a njezina ogulinska konkurentica ocijenjena je s ocjenom 7.

U trećoj, najtežoj igri ekipe su morale riječi neke hrvatske pjesme otpjevati uz melodiju Stingove „Every breath you take“. I dok su Ogulinci izvukli pjesmu Harija Rončevića, Labinjanke su uz Stingovu glazbu morale pjevati riječi pjesme „Čiribiribela“, koja s velikim hitom The Policea ima veze koliko i istarski balun s trbušnim plesom. Naravno, ekipa Ogulina je svoju pjesmu bolje izvela, pa im je žiri dao ocjenu 7, a Labinjankama 6.

Sve nade ekipa Labina potom je položila u Nicole Vidak i zadnju igru u kojoj kapetani ekipa izvode pjesme gosta emisije, u ovom slučaju Harija Rončevića. Nicole je izvrsno otpjevala „Još ne znam kud s tobom“ i dobila visoku ocjenu 8, ali je nažalost odlično pjevala i Ogulinka i također dobila „osmicu“.

Ukupan rezultat na kraju je bio 29:27 za Ogulin. Prema pravilima emisije tvrtka Saponia poraženu ekipu nagrađuje s 10.000 kuna namijenjenih za humanitarne svrhe. Labinjanke su svojih 10.000 kuna odlučile donirati za igralište u Centru Liče Faraguna.

Inače, Nikša Bratoš je Labin najavio kao „grad koji je poput velike filmske scenografije“, posebno je naglasio da će Silvija i Marina pjevati pjesmu svog sugrađanina, čak je precizirao da je Massimo iz Raše, a za Katarinu je rekao da kojim slučajem živi u Splitu da bi je Huljić sigurno odabrao za pjevačicu Magazina. (Nenad Čakić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa