Izabrano novo vodstvo pulskog HNS-a

0

U Puli je 14. lipnja održana izvanredna izborna skupština Hrvatske narodne stranke podružnice Pula na kojoj je, nakon što je dosadašnja predsjednica podružnice Elvira Krizmanić Marjanović dala ostavku iz osobnih razloga.

Nova predsjednica je Kristina Bulešić, potpredsjednice Nives Tomišić i Helenom Škutin Matijaš, a tajnicom Lenom Habalijom.

Nakon službenog potvrđivanja izbornih rezultata od strane izborne komisije, novoizabrano vodstvo obratilo se prisutnim članicama i članovima pulskog HNS-a, simpatizerima i gostima, te se zahvalili na ukazanoj podršci i povjerenju.

U svome obraćanju prisutnima novoizabrana predsjednica HNS-a Kristina Bulešić naglasila je kako će pored realizacije programskih smjernica pulskog HNS-a, sa svojim timom raditi na povratku vjere u politiku i političare. „Jednostavno je jer samo treba pomoći ljudima da osvijeste činjenicu da nije politika kriva, niti je politika ta koja je loša, nego se uvijek, ali uvijek zapravo radi o ljudima. Smatram da se funkcionalna politika prepoznaje u malim ali značajnim koracima za naše građane koji zaslužuju našu pažnju, te nas njihovo ukazano povjerenje obvezuje na rad i zalaganje“, rekla je okupljenima nova predsjednica pulskog HNS-a

Zvonko Liović, predsjednik županijske organizacije istarskog HNS-a nije skrivao zadovoljstvo činjenicom da pulska podružnica u posljednje vrijeme bilježi povećan broj učlanjenja novih članova u HNS, te je istaknuo: „Ono što me posebno veseli je činjenica da pulski HNS raste kako brojem članova tako i u percepciji građana, koji prepoznaju HNS-ovu konstruktivnu politiku koja će i dalje imati u fokusu građane Pule.“

Održan je i izbor interesnog odbora Ženske inicijative podružnice Pula na kojem je za predsjednicu odbora izabrana Kristina Bulešić, te Selma Ibrišagić i Helena Škutin Matijaš za dopredsjednice, a Nikolina Paljuh za tajnicu Ženske inicijative.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa