Radile u porečkom hotelu, pa krale hranu, posteljinu, deterdžente…

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Tri su žene za vrijeme rada u porečkom turističkom naselju krale razne predmete i time počinile materijalnu štetu od oko pet tisuća kuna.

Utvrdili su to djelatnici Policijske postaje Poreč provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 59-godišnjakinjom iz Bjelovara, 44-godišnjakinjom iz Grubišnog Polja i 48-godišnjakinjom iz Bjelovara kojom prilikom su utvrdili su da su počinile kazneno djelo pronevjere.

Policija žene sumnjiči da su tijekom turističke sezone kao djelatnice u hotelu u turističkom naselju u Poreču, svakodnevno u apartmane u kojima su boravile odnosile razne predmete, kao što su hrana, deterdženti, posteljina i druge stvari koje su im bile povjerene tijekom obavljanja svakodnevnih poslova. Tako su 23. rujna prilikom pakiranja stvari, odnosno odlaska kući zatečene s ukradenim predmetima. Kaznenim djelom počinile su materijalnu štetu od oko pet tisuća kuna.

Protiv žena se Općinskom državnom odvjetništvu u Pazinu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku, izvijestila je Istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa