U rovinjskom autokampu pohotnik bludničio nad hrvatskom odbojkašicom

0
Mateja Rajković - hrvatska odbojkaška reprezentativka (Foto: Večernji list)
Mateja Rajković - hrvatska odbojkaška reprezentativka (Foto: Večernji list)

Mateja Rajković (21), hrvatska odbojkaška reprezentativka, dugo će se sjećati kvalifikacijskog turnira za odlazak na Europsko prvenstvo koji je održan u Rovinju. Ne samo po tome što su se djevojke plasirale na EP nego i po incidentu koji se dogodio jednog popodneva, piše Večernji list.

"Bilo je oko 15 sati kada sam zaspala u bungalovu. Pola sata kasnije probudilo me glasno dahtanje. Kada sam otvorila oči, imala sam što vidjeti. Iznad mene, na koljenima, bio je neki mladić koji je bludničio nad mojim tijelom! Bio je gol do pasa. Sve se dogodilo u sekundi, počela sam vrištati i to me je spasilo jer je pobjegao glavom bez obzira", rekla je uzrujana Mateja. Prije bludničenja mladić je uspio ukrasti 50 eura.

"Ma nije stvar u novcu. Moglo je završiti puno gore. Mogao me je silovati, mogao me ubiti! Tko kaže da to nije isti onaj koji je ubio onu Meksikanku u Splitu", rekla je Mateja koju danas muči nekoliko stvari.

"Što bi se dogodilo da je taj manijak ušao u sobu Portugalkama, Britankama ili Rumunjkama, koje su također bile smještene u bungalovima hotela Amarin? To bi bio vjerojatno incident širih razmjera. A meni su ljudi iz saveza, a ne želim ih imenovati, rekli da šutim o tome dok ne završi turnir. Nisam mogla vjerovati! Umjesto da se to obznani na sva zvona.

Uostalom, mislim da ženska reprezentacija nije zaslužila smještaj u bungalovima koje nitko ne čuva. Gdje su bili zaštitari? A u hotelu su me nakon incidenta premjestili. A znate kamo? U susjedni bungalov. Da ne povjeruješ!", kazala je Mateja.

Slučaj je prijavljen policiji koja je došla na očevid. "Zbog ovog slučaja potražila sam pomoć psihologa. Nadam se da ću uskoro pronaći klub u Francuskoj i tamo sve ovo zaboraviti", rekla je Mateja. S njom u bungalovu, u susjednoj sobi, bila je još mlađa Karla Klarić (18) koja je također doživjela šok, piše Večernji list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa