Predstavljen Istra Outdoor Experience u Glavani parku (foto)

0

Dana 4. i 6. svibnja održano je predstavljanje jednog potpunog, zaokruženog proizvoda na području turstičke ponude Istre. Naime, udruženi poduzetnici Barbanštine pod imenom Istra Outdoor Experience predstavili su svoje usluge uzvanicima, predstavnicima medija, turističkim agencijama, turističkim zajednicama i iznajmljivačima. Posjetitelji su tako iz prve ruke mogli isprobati, doživjeti ono što im unutrašnjost Istre, konkretno s područja općine Barban, nudi kao jedinstveni i potpuni doživljaj. 

Tako su te dane predstavljene neke avanture i doživljaji koje su možda već isprobane, no bilo je tu i atrakcija poput helicokoptera koji su doista po prvi puta na istarskom tlu odnosno u ovom zračnom prostoru. U projekt Istra Outdoor Experience ukupljeni su poduzetnici: Ranch Barba Tone, Konoba Vorichi, Istra Adventure, Travel Istria, Pedalistra i domaćini

održavanja događaja Glavani park. Bilo je u ponudi i proizvoda lokalnih proizvođača kao što su dmaći sir i povrće, maslinovo ulje, vino te proizvodi od maslinog drva. Cijeli događaj održan je uz podršku Općine Barban i Turističke zajednice Barban. 

Posjetitelji su tijekom dva dana mogli uživati u jahanju ili samo u šetnji uz pratnju voditelja konja, moglo se voziti nekoliko različitih vrsti bicikla za izvancestovne aktivnosti kao što su MTB bicikle, enduro bicikle i bicikle s pomoćnim motorom, zatim je tu bila mogućnost vožnje na quadovima i buggy vozilima. Kod domaćina, Glavani parka, posjetitelji su isprobavali raznovrsne atrakcije i upuštali se u adrenalinske izazove.

Lokalna agencija je predstavila bogatu ponudu izvrsnih smještajnih kapaciteta u općini, a nakon isprobavanja atrakcija priča je zaokružena degustacijama vrhunske hrane i vina. Upravo je udruženost poduzetnika omogućila da se stvori jedna jedinstvena, zaokružena turistička usluga odnosno proizvod koji kreće od aktivnosti na otvorenome, ponude raznih domaćih proizvoda te do vrhunske gastronomske ponude. Bila je ovo prigoda da se osjeti jedna drugačija Istra. Ljubav prema svojem kraju, nekolicina entuzijasta pretvorila je u poslovnu priču i jedinstveni doživljaj – Istra Outdoor Experience je doista nešto što morate isprobati.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa