U nedjelju u Medulinu predstava Miris lovine

0
Igraju: Nataša Dangubić, Lada Bonacci i Barbara Nola
Igraju: Nataša Dangubić, Lada Bonacci i Barbara Nola

U nedjelju, 6. svibnja 2018. godine s početkom u 20,00 sati u Medulinu, u prostoru Multimedijalnog centra Općine Medulin – 3mc, Centar 58, Medulin, bit će izvedena kazališna predstava “Miris lovine”  u produkciji Zagrebačkog kazališta Moruzgva.

Komedija počinje pripremom uobičajenog druženja – večere na kojoj se jednom mjesečno okupljaju tri bračna para. Žene su u kuhinji, a muškarci u dnevnoj sobi igraju improvizirani golf, nepodnošljivo iritantni, iako se kroz čitavu predstavu pojavljuju samo glasovima. Žensko čavrljanje ubrzo zamjenjuju iskrene ispovijesti o brakovima koji su, sva tri, na rubu propasti – jedan suprug optužen je za pronevjeru, drugi je patološki ljubomoran, a treći je preljubnik. Vrhunac zapleta predstavlja scena u kojoj su muškarci, pogreškom, zatvoreni u veliku hladnjaču, a tri supruge nađu se pred zanimljivim izborom – osloboditi ih i nastaviti po starom ili se riješiti problema jednom zauvijek…

Komedija Miris lovine američke suvremene autorice Michele Lowe bliska je stilu Edwarda Albeeja, a u središtu su radnje, kao i u dosadašnjim Moruzgvinim produkcijama, ženski likovi i položaj žena.

U organizaciji Općine Medulin, ulaz je za zainteresirane mještane i posjetitelje slobodan.

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa