Kreću upisi novih članova u glumačku školu INAT

0
 INATova je gluma temeljena na pokretu (Foto:rojcnet.pula.org)
INATova je gluma temeljena na pokretu (Foto:rojcnet.pula.org)

Kazalište INAT godinama je razvijalo svoj osebujni stil; INATova je gluma temeljena na pokretu- umjesto riječima, progovaraju gestama, zvukom, glazbom. INAT postaje i ostaje mjesto okupljanja najnadarenije pulske mladeži: odgaja ih, pruža mogućnost upoznavanja svih kazališnih zanata (glume, režije, scenografije, kostimografije, tehničkih priprema) te je mjestom iskaza njihovog umjetničkog impulsa.

Rad i postignuća INATa poznati su u našoj, europskoj i svjetskoj kazališnoj javnosti, potvrđeni na brojnim nastupima u Hrvatskoj i na svjetskim festivalima u 25 zemlje svijeta na četiri kontinenta. O INATu je tiskano više od 500 napisa, kritika, eseja, TV i radio priloga, a dobitnik je i tridesetak nagrada u zemlji i inozemstvu.

Kazalište Dr. INAT jedan je od osnivača i suorganizatora Međunarodnog kazališnog festivala PUF i Međunarodnog kazališnog projekta Anno Domini. Upisi novih članova u glumačku školu kazališta Dr. INAT vršiti će se do 15. listopada i to ponedjeljkom, srijedom i petkom u vremenu od 19,30 do 21,30 sati u Društvenom centru Karlo Rojc, na trećem katu. Za više informacija nazovite broj 098 435 899.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa