Veterani Medveščaka ukrstili palice s ruskom momčadi Gazpromexport

0
Veterani
Veterani

Hokejaši, veterani, koji su obilježili posljednja desetljeća Medveščaka u subotu su u sklopu Arena Ice Fever MMXII odigrali na ledu pulske Arene nezaboravnu utakmicu na Memorijalu Ferdo Spajić protiv ruske trofejne momčadi GazpromExport. Pred gotovo 4800 ljudi rezultat jučerašnje utakmice pao je u drugi plan jer se podjednako skandiralo i pljeskalo virtuoznim potezima obiju ekipa.

Bravure bivših NHL igrača poput Kovaljenka i Kamenskog, dugogodišnjih profesionalaca i ruskih reprezentativaca, ali i Medveščakovih veterana nisu ostavile ravnodušnim pa ni publiku koja je pozdravila i glasno navijala za svoje miljenike. Medvjedi kao domaćini, jučer su dali prednost na izlasku svojim ruskim prijateljima i legendama. Po izlasku na led legende Medveščaka Miroslav Brumerčik,  Mato Mlađenović, Anže Ulčar, ali i svi ostali igrači glasno su pozdravljeni od strane najvjernijih navijača koji su drugi dan za redom uživali u spektaklu AIF MMXII u Puli.

Čast da baci prvi pak pripala je boksaču Marku Čaliću koji je u ime svih boksača, svog kluba BK Pula ali i u sjećanje na legendu i najvećeg našeg boksača Matu Parlova.

 Momčad GapzomExporta pod kapetanskom palicom predsjednika ruske KHL lige Alexandra Medvjedeva sa 10:3 bila je bolja od veterana Medvjeda. Iako rezultat u ovoj utakmici nije bio bitan, golove za GazpromExport postigli su bivši NHL igrači Kovaljenko Aleksander (5) i Valerij Kamenski (2) te Dimitrij Tepljakov (2) dok je pogodak upisao i kapetan Aleksander Medvjedev. Za Medveščak golove su postigli Mato Mlađenović (1) i Veljko Žibret (2).

Kovalenko
Kovalenko

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa