Istarski gospodarstvenici sudjelovali na poslovnim susretima u Celju

0
Delegacija istarskih gospodarstvenika
Delegacija istarskih gospodarstvenika

U organizaciji HGK - Županijske komore Pula delegacija istarskih gospodarstvenika sudjelovala je jučer u Celju na međunarodnim poslovnim susretima. Susreti su održani u sklopu međunarodnog sajma MOS Celje koji se održava od 12. do 18. rujna.

Iz Istarske županije sudjelovalo je 20 tvrtki, među kojima su bile najzastupljenije tvrtke iz metaloprerađivačke djelatnosti i graditeljstva te projektanti. Istarski gospodarstvenici iznimno su zadovoljni uspostavljenim inicijalnim kontaktima, kvalitetom i organizacijom poslovnih susreta kao i samog sajma te su  iskazali interes za sudjelovanje na poslovnim susretima i iduće godine.

Poslovne susrete organizirale su članice mreže Komora New Alpe Adria, odnosno gospodarske komore Trst, Udine, Rijeka, Pula, Centar za vanjsku trgovinu regije Veneto i Komora Koruške, u suradnji s Obrtničkom komorom Slovenije.

Uz tvrtke iz zemalja članice New Alpe Adria, na poslovnim susretima sudjelovalo je 147 gospodarskih subjekata iz ukupno 11 zemalja iz sektora: obnovljivi izvori energije, metaloprerađivačka industrija, graditeljstvo, drvoprerađivačka industrija, elektroindustrija i proizvodnja plastike.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa