Grad Pula osigurao privremeni smještaj za susjede Arene

0
Splendid
Splendid

Odmah nakon dojave stanara koji žive u susjedstvu pulske Arene, da su i nakon postavljanja zaštitnih panela na uređaj za održavanje leda izloženi buci, Grad Pula im je, uz pomoć Turističke zajednice grada Pule osigurao besplatni privremeni smještaj u apartmanskom naselju Splendid.

Za sada se za smještaj na alternativnoj lokaciji do završetka hokejaškog spektakla u nedjelju, odlučilo četiri stanara, a Grad poziva i ostale da se, ukoliko žele iskoristiti ovu mogućnost rješavanja problema na koji su upozorili, jave u ured Grada.

Podsjetimo, nakon zaprimanja pisma u kojemu je devet stanara iz okolice Arene upozorilo na buku koju stvaraju pripremni radovi za hokejaški spektakl, gradonačelnik Boris Miletić susreo se s potpisnicima pisma te s organizatorima dogovorio postavljanje zaštitnih panela na bučne uređaje. Tom je prilikom i zahvalio stanarima na strpljenju, objasnivši kako svi zajedno moramo biti spremni na privremene kompromise ako želimo manifestacije koje će u Pulu privlačiti posjetitelje te generirati posao i zaradu za Puljane.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa