Imena dobitnika ulaznica: Na utakmicu ide i 5-godišnji hokejaš

0
Memorijalna utakmica Ferdo Spajić održati će se u subotu, 15. rujna u 20:30 sati u Areni (Foto: Index.hr)
Memorijalna utakmica Ferdo Spajić održati će se u subotu, 15. rujna u 20:30 sati u Areni (Foto: Index.hr)

U ovoj iznimno brzoj nagradnoj igri u kojoj je naš portal čitatelje nagradio s 10 besplatnih karata za subotnju hokejašku utakmicu između veterana KHL Medvešćak Zagreb i veterana ruske momčadi Gazpromexport, karte su podijeljene u roku od 15 minuta nakon objavljivanja.

Na naznačenu e-mail adresu su i nakon prvih deset čitatelja, pristizali e-mailovi, ali nažalost, broj karata je ograničen. No, onima koji nisu osvojili ulaznicu utješno može biti to da je jednu od ulaznica osvojio i mali 5-godišnji igrač hokeja, koji je imao žarku želju pogledati utakmicu, što je postalo moguće upravo nakon što je osvojio ulaznicu. Svim dobitnicima čestitamo, ostalima želimo više sreće drugi put, a malom hokejašu želimo da se zabavi i da nauči nešto od velikih hokejaša.

Dobitnici ulaznice za subotnju utakmicu su: Sandra Knezović, Federika Mohorović, Alen Kalac, Eduard Višković, Barbara Babić, Silvija Burić, Iva Dadić, Marina Prodan, Vedran Pikot i Ivica Bezmalinović. Memorijalna utakmica Ferdo Spajić održati će se u subotu, 15. rujna u 20:30 sati u Areni, a o preuzimanju ulaznica dobitnike ćemo obavijestiti putem e-maila. (D. T.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa