Održano vaganje boraca za Medulin Kickboxing & MMA fight night 3

0

U Beach baru Paltana u Banjolama u petak poslijepodne održano je službeno vaganje boraca za „Medulin Kickboxing & MMA fight night 3“ koji će se održati 7. travnja u balon dvorani u Medulinu s početkom u 20 sati. Službeno vaganje boraca uz ostale su pratili i Zelg Galešić kao “machmaker” i predstavnik organizatora Udruge Legija Tomislav Markulin.

Borci su stigli iz Slovenije, Austrije, Albanije, Turske, Bugarske i Hrvatske. Od istarskih borca, u subotu navečer u Medulinu, nastupit će Ivan Bilić, Danijel Bažant, Mario Crnobori, Matija Brkljačić, Salahudin Šuke i Moris Macuka svi iz pulskog kluba Trojan.

U prodaji je još samo pedesetak ulaznica, po cijeni od 50 kuna.

Manifestacija je pod pokroviteljstvom Turističke zajednice općine Medulin i Općine Medulin, a„Medulin Kickboxing & MMA fight night 3“ organizira Udruga za promicanje borilačkih sportova „Legija“ iz Pule. Direktor Turističke zajednice općine Medulin  Aldo Dobrovac i član Skupštine te Turističkog vijeća TZ-a Vjekoslav Ladavac, naglasili su jučer kako su ovakve manifestacije u predsezoni uvijek dobrodošle, tim više što je Medulin Riviera, dobro pozicionirana ne samo kao turistička već i kao sportska destinacija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa