Za potrebe spektakla Arena Ice Fever uvode se privremena parkirališta po simboličnim cijenama

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Zbog organizacije svjetskog spektakla "Arena Ice Fever MMXII", koji će se održati u pulskoj Areni, u razdoblju od 14. do 16. rujna 2012. godine, parkirališta u blizini Carinskog gata, Yacht servisa, Veslačkog kluba i Valerijinog parka te parkirališta u Istarskoj, Amfiteatarskoj i Flavijevskoj ulici bit će rezervirana, a na parkiralištu Karolina postavit će se zabavna zona, tzv. Circus Maximus, na kojoj će biti izgrađena replika hokejaškog igrališta na kojem će se održati malonogometni turnir te bit postavljeni šatori i pozornice za „fun zonu“ i koncerte.

Kako bi građanima i dalje omogućio prostor za nesmetano parkiranje vozila, Grad Pula uveo je privremena dodatna parkirališta po simboličnim cijenama. Privremena parkirališta uvode se u razdoblju od 14. do 16. rujna, u vremenu do 16,00 do 22,00 sata, a cijena parkinga u navedenom terminu bit će 10,00 kuna za svih šest sati.

Pomoćna privremena javna parkirališta sa ručnom naplatom uvode se na sljedećim lokacijama: parkiralište ulice 119. Brigade na nogostupu i kolniku (koso parkiranje), parkiralište Yacht servisa, parkiralište u obalnom pojasu ulice 119. Brigade, parkirališta u Kolodvorskoj i Splitskoj ulici, parkiralište uz ulicu Marsovo polje (preko puta Mljekare), parkiralište Croatia osiguranja te parkiralište uz stadion Aldo Drosina.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa