Uz tri hokejska spektakla i atraktivan popratni program

0
Pripreme za povijesni spektakl su u tijeku
Pripreme za povijesni spektakl su u tijeku

 Arena Ice Fever - Pula MMXII će osim tri hokejske utakmice imati još niz  atraktivnih sadržaja, poput klizanja za građane i malonogometnog turnira nadomak Arene.

 Arena Ice Fever Pula MMXII je veliki hokejski spektakl na kojem će KHL Medveščak Zagreb odigrati dvije utakmice EBEL sezone 2012./2013. i to 14. rujna 2012. protiv ljubljanske Telemach Olimpije te 16. rujna 2012. bečkih Vienna Capitalsa. Uz dvije utakmice zagrebačkih Medvjeda, Arena u Puli ugostit će i Memorijalnu utakmicu Ferdo Spajić, koja će se odigrati 15. rujna 2012., a u kojoj će se veteranima Medveščaka pridruziti veteranska momčad ruskog GazpromExporta, za koju će između ostalih nastupiti i Vladimir Malakhov te Valeri Kamensky članovi prestiznog ‘Triple Gold Cluba’, u koji spada samo 25 igrača u svjetskoj povijesti, a mogu se podičiti osvajanjem Stanely Cupa, te zlata na svjetskim i olimpijskim igrama.

 Uz hokejske utakmice, organizatori ce na gradskom parkiralištu Karolina, odmah nadomak pulske Arene, oformiti i veliki 'zabavni park' tzv. CIRCUS MAXIMUS s raznim zabavnim, glazbenim i sportskim sadržajima a u čijem ce programu tijekom boravka u puli sudjelovati i hokejasi Medveščaka. Otvorenje Circus Maximusa predviđeno je za četvrtak 13. rujna 2012. u 18 sati, koju će uveličati hokejaški zagrebačkog Medveščaka i njihovi gosti, a predviđena je i revijalna nogometna  utakmica između članova gradske uprave grada Pule te vodstva kluba Zagrebačkih Medvjeda.

Nakon otvorenja Circus Maximusa i zanimljive malonogometne utakmice, 500 najsretnijih građana Pule dobit će jedinstvenu priliku da od 21:15 sati dožive jedno nezaboravno iskustvo, obuju klizaljke i prvi put kližu u građevini starijoj od 2000. godina. 'Vjerujemo kako će mogućnost klizanja privući veliki broj onih koji vole klizati, ali i one koji će željeti doživjeti ledeni spektakl u amfiteatru i u sačuvati posebne uspomene za cijeli život. A nakon klizanja građani ce do ponoći uživati u bogatom glazbenom programu na Circus Maximusu.', najavio je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić ispred organizacijskog odbora.

Najveće zanimanje u Puli uz hokejske utakmice svakako će izazvati malonogometni turnir organiziran u suradnji s pulskim malonogometnim klubom Veruda. Turnir će se održati od 14. do 16. rujna na Circus Maximusu,a bit će zanimljiv iz nekoliko razloga. Teren će biti dimenzija 22 x 14 m, a izgledom će biti isti kao hokejaški teren, igrači će svojim suigračima lopte moći dodavati i od matinele, moći će prolaziti i iza golova, a udarce će upućivati na prave hokejaške golove. Riječ je o svojevrsnoj kombinaciji nogometa i hokeja! Svaka ekipa imat će pravo prijaviti 6 igrača od kojih će se 4 nalaziti u polju, te će svakoj ekipi biti omogućeno najmanje 3 utakmice u grupi. Grupna faza turnira održat će se 14. rujna, dok je završnica turnira predviđena za 15. rujna 2012. Veliki izazov svakako će biti i nagradni fond jer će se prijavljene ekipe boriti za nagrade u ukupnoj vrijednosti od 15.000,00 kuna. Završni dan turnira 16. rujna namijenjen je najmlađima sportašima (od 12 god starosti)' a snage će odmjeriti isto tako i ekipe organizatora, kluba, navijača, grada Pule te partnera i sponzora.

Veliki broj montažnih pagoda s različitim programima, partyiji iznenađenja, renomirani glazbenici, DJ pultevi, veliki TV ekran, koncerti te niz drugih popratnih sadržaja samo su maleni dio onoga što će se uz nogometni turnir na Circusu Maximusu svakodnevno održavati od ranih jutarnjih sati do kasno u noć. Ulaz na sva događanja na Circus Maximus bit će besplatan, a prigodne cijene hrane i pića sigurno će taj prostor učiniti centrom zbivanja tijekom trajanja spektakla Arena Ice Fever MMXII u trenucima kada se u amfiteatru neće odigravati hokejske utakmice.

Prijave i informacije za malonogometni turnir moguće je izvršiti na mnk_veruda@hotmail.com ili na 099 25 35 580, a kotizacija po ekipi iznosi 400 kuna.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa