Miletić: Hokejaški spektakl Puli već donio odličnu svjetsku promidžbu

0
Radovi teku po planu
Radovi teku po planu

Pripremni radovi za hokejaški spektakl Arena Ice Fever 2012. koji će se održati u dvijetisućljetnoj Areni privode se kraju i teku po planiranom rasporedu, u što se danas osobno uvjerio i prvi čovjek Pule, Boris Miletić.

U pratnji organizatora manifestacije iz CMS Sports AG-a Ozrena Muellera te Daniela Zimmermana, gradonačelniku je predstavljen dosadašnji tijek radova, kao i raspored daljnjeg uređenja Arene. Mueller je rekao kako se svi radovi obavljaju veoma profesionalno, poštujući strogo propisana pravila te kako se ovoj iznimnoj građevini posvećuje posebna pažnja. Do sada su postavljene impresivna montažna tribina na koju će se moći smjestiti oko sedam tisuća gledatelja i sportska rasvjeta, a nedavno je započelo i postavljanje leda, najzahtjevniji dio cijelog projekta.

Gradonačelnik Boris Miletić izjavio je kako je veoma zadovoljan viđenim, kao i činjenicom da spektakl još nije ni započeo, a vijesti o ovom, u svijetu jedinstvenom događaju, i Puli kao domaćinu već su obišle svijet. "Ovo je još jedan dokaz da je strateško opredjeljenje Pule za privlačenje manifestacija itekako opravdano. To je velika stvar za promidžbu Pule i Istre u svijetu, a preostaje nam idući tjedan još jednom pokazati koliko smo uistinu dobri domaćini", rekao je Miletić.

Hokejaške utakmice u Areni na rasporedu su u petak 14. rujna u 21 sat kada će snage odmjeriti hokejaši Medveščaka i ljubljanske Olimpije, dok će u nedjelju, 16. rujna na led izaći hokejaši Medveščaka i UPC Vienna Capitals iz Austrije. U subotu, 15. rujna u 20.30 sati odigrat će se memorijalna utakmica "Ferdo Spajić", na kojoj će se susresti veterani Medveščaka i ruskog Gazpromexporta.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa