Na fokus grupama o strategiji razvoja Vodnjana, slijedi anketa

0
Fokus grupe je vodila agencija za savjetovanje u turizmu i kulturi Kocka
Fokus grupe je vodila agencija za savjetovanje u turizmu i kulturi Kocka

Krajem proteklog tjedna 8. i 9. veljače, održane su četiri fokus grupe u sklopu izrade strategije razvoja Grada Vodnjan (naselje Vodnjan) u organizaciji Grada Vodnjana.

Fokus grupe je vodila agencija za savjetovanje u turizmu i kulturi Kocka, a obuhvaćale su turističke djelatnike, poduzetnike, poljoprivrednike, udruge i građane na kojima su imali priliku iznijeti svoja mišljenja i prijedloge za razvoj naselja Vodnjan (centar). Izrada strategije za razvoj Vodnjana (centar) je nastavak operacionalizacije postojeće Strategije razvoja grada Vodnjan 2015.-2020. u kojoj su definirane prioritetne mjere razvoja.

Osnovni cilj fokus grupa bio je prikupiti inicijalne informacije o potrebama stanovništva grupiranom prema zajedničkim interesima kako bi se preciznije formulirala pitanja za daljnje anketiranje javnosti. Izradi spomenute strategije prethodi financijska i kvalitativna analiza stanja i pokazatelja, definiranje konkretnih mjera te fazno uključivanje javnosti, a sve kako bi bila usvojena na sjednici Gradskog vijeća u lipnju 2018. godine.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa