Predsjednik FIB-e: Tradicionalna istarska gostoljubivost osjeća se na svakom koraku

0
Aleksandar Anzur, Renato Krulčić i Christian Lacoste
Aleksandar Anzur, Renato Krulčić i Christian Lacoste

U sklopu Prvenstva Europe u boćanju koje se od jučer do subote 8. rujna održava u Pazinu, predsjednik Organizacijskog odbora i pazinski gradonačelnik Renato Krulčić sa suradnicima primio je danas u VIP salonu pazinskog boćališta izaslanstvo Svjetske boćarske federacije (FIB) predvođeno predsjednikom Christianom Lacostom.

Tom se prigodom gradonačelnik Kručić zahvalio FIB-i na ukazanom povjerenju ustvrdivši kako je Pazinu velika čast ali istodobno i velika odgovornost biti domaćin najboljim europskim boćarskim reprezentacijama.

"Pazin je upravo zahvaljujući ovom natjecanju postao europsko boćarsko središte", poručio je gradonačelnik Pazina Renato Krulčić dok se predsjednik FIB-e Christian Lacoste zahvalio na gostoprimstvu ustvrdivši kako se "tradicionalna istarska gostoljubivost i srdačnost osjeća na svakom koraku".

"Već sam u ovom trenutku siguran da će ovo europsko prvenstvo biti jedno od najbolje organiziranih prvenstava u posljednjih nekoliko godina", istaknuo je Lacoste.U ime Boćarskog saveza Grada Pazina, organizatora otvorenog međunarodnog turnira u parovima "Velika nagrada Pazina" predsjednik Jelisije Jovičić zahvalio se čelnicima FIB-e na činjenici što je ovaj turnir već tri godine uvršten u kalendar međunarodne boćarske federacije. Izrazio je želju da se pazinski turnir i u iduće četiri godine uvrsti u kalendar međunarodne boćarske federacije. Predsjednik FIB-e Christian Lacoste podupro je ovu inicijativu zahvalivši se pazinskim organizatorima na zalaganju.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa