Anketa: Sukob u mesnici i bolnici remećenje javnog reda mira i drsko ponašanje?

0
Prilikom sukoba u ambulanti ozlijeđen je i 29-godišnji djelatnik (Foto: Jutarnji list)
Prilikom sukoba u ambulanti ozlijeđen je i 29-godišnji djelatnik (Foto: Jutarnji list)

Radi narušavanja javnog reda i mira, prvo u trgovini u Barbalićevoj ulici, a kasnije i na hitnoj medicinskoj pomoći, pulska će policija prijaviti petoricu muškaraca.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, policija je utvrdila kako je 29. kolovoza oko 15,50 sati u trgovini u Barbalićevoj ulici došlo do narušavanja javnog reda i mira. Naime, dvojica muškaraca, 55-godišnjak iz Pule i 52-godišnjak iz Vodnjana, sukobili su se verbalno i fizički oko parkiranja vozila. U jednom trenutku muškarce je pokušala rastaviti 53-godišnjakinja iz Vodnjana, no 55-godišnjak je tada i nju udario, stoji u izvješću istarske policije.

Radi zadobivenih ozljeda, troje sudionika događaja potražilo je pomoć u Općoj bolnici Pula u Zagrebačkoj ulici te je sukob između dvojice muškaraca nastavljen i tamo. U krugu bolnice 52-godišnjak je susreo starijeg muškaraca te je zbog ranijeg napada udario 55-godišnjaka.

Puljanin se nakon toga udaljio prema hitnoj medicinskoj pomoći, no nakon dvadesetak minuta u ambulantu su upala trojica mladića iz Vodnjana starih 32, 23 i 18 godina te su ga fizički napali. Muškarcu su odmah u pomoć priskočili djelatnici hitne, koji su trojac izgurali iz ambulante, nakon čega su se mladići udaljili s mjesta događaja. Prilikom sukoba u ambulanti ozlijeđen je i 29-godišnji djelatnik, a osim njega, u događaju su ozlijeđeni i 55-godišnjak, 52-godišnjak te 53-godišnjakinja.  

Radi počinjenja prekršaja protiv javnog reda i mira, pulska će policija prijaviti 55-godišnjaka i 52-godišnjaka, dok se optužni prijedlozi radi težeg oblika narušavanja javnog reda i mira, odnosno drskog ponašanja, podnose protiv trojice Vodnjanaca koji su upali u ambulantu hitne pomoći, izvijestila je istarska policija.

Vaše mišljene o prijavi remećenje javnog mira i optužnom prijedlogu za drsko ponašanje možete izraziti u komentarima i priloženoj anketi. (D.T.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa