Tusta iz Idijota poručuje: Ne je... nikakve tumore i rakove. Samo pobjeda! Nema predaje!

0
Foto: 24 sata
Foto: 24 sata

Branko Črnec Tusta (56) trenutačno ne može govoriti jer mu se unatoč preventivnim zračenjima, tumor s pluća proširio na glavu. Tusta piše da ne gubi optimizam.

Kako piše 24sata početkom 2011. dijagnosticirali su mu mikrocelularni karcinom. Tumor u grlu povukao mu se nakon zračenja i kemoterapija, ali onaj na plućima nije se dao. Kako ta vrsta tumora često prelazi na mozak, Tusta je išao na preventivna zračenja glave. 

Prije dva tjedna na Facebook stranici Idijota objavio je: “Sjedim doma i pijem tablete. Ovo govno napalo mi je ne samo pluća već i mozak. Funkcioniranje klikera pokušavam vratiti kroz najprimitivnije sisteme kao što su pisanje mailova frendovima iz Europe na engleskom. Uspijeva, a rješavam i križaljke.” U Zagrebu je do sada bio na pet zračenja glave.

- Ne znam kakav je to efekt imalo. Vidjet ćemo za dva mjeseca kad napravim CT. Onkolog predlaže i zračenje pluća, a za to još moramo dogovoriti termin - dodaje Tusta, kojem je najvažnije ojačati. Bio je smršavio, ali sad jede i deblja se. Vježba kako bi opet mogao hodati. - Ne je... nikakve tumore i rakove. Samo pobjeda! Nema predaje! - poručuje Tusta.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa