Tražite posao? Zapošljavaju Tommy, Valamar, Cromaris i mnogi drugi!

0

Tvrtka Tommy je jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj sa prodajnom mrežom od 190 visokostandardiziranih prodavaonica te 3.500 radnika, što je čini najvećom tvrtkom sa sjedištem na jadranskoj obali. Zbog širenja poslovanja zapošljavaju na tri pozicije: Zamjenik poslovođe, Voditelj odjela i Prodavač.

Tvrtka Studio Babin za arhitektonsko projektiranje traži Projektanta na poslovima arhitektonskog projektiranja, kao i izrade 3D vizualizacija. Poželjno zvanje: inženjer, arhitekt, dizajner ili slično, međutim zvanje i ugledna diploma nije na prvom mjestu potrage, nego znanje, želja za učenjem kao i efikasnim savladavanjem projektnih zadataka na poslovima arhitektonskoga projektiranja i arhitektonskoga dizajna. Plaća je od 5.000 kn, a rok prijave je 31. siječnja.

Ako ste žedni posla, dođite u Zagrebačku pivovaru – zapošljavaju Unapređivača prodaje! Ako znate kako unaprijediti prodaju i motivirati goste promotivnim aktivnostima u trgovinama i ugostiteljskim objketima, pravi ste kandidat za ovo radno mjesto. Provjerite detalje i prijavite se na oglas do 19. veljače.

Prijavite se za dobar posao u Valamaru! Trenutno traže kandidate koji će raditi na radnom mjestu Suradnika u rezervacijskom centru u Poreču. Opis posla i ostali detalji čekaju vas u oglasu na MojPosao. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 15. veljače.

U Cromaris se javi i usavršavanje nastavi! Poslodavac traži Pripravnika za plaćeni pripravnički staž u trajanju od godinu dana. Nudi individualno izrađen pripravničkim program, mentorstvo, rad u motivirajućem okruženju s vrhunskim stručnjacima i najnovijim tehnologijama. Nakon završenog pripravničkog staža postoji mogućnost zapošljavanja!

 

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa